>
  • Vijesti
Aktivnosti TZ grada Dubrovnika za sprječavanje širenja korona virusa
Datum od:
25.08.2020
Mjere opreza za siguran boravak u Dubrovniku
Aktivnosti TZ grada Dubrovnika za sprječavanje širenja korona virusa
siguran_boravak_1 siguran_boravak_2 siguran_boravak_3 siguran_boravak_4 siguran_boravak_5 siguran_boravak_6
Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u svrhu sprječavanja širenja korona virusa te što sigurnijeg boravka naših posjetitelja tijekom ljetne sezone, poduzeli su dodatne mjere zaštite prilikom boravka u gradu.

Na ulazu u staru gradsku jezgru, postavljena je strata s uputama za odgovorno ponašanje kako bi doprinijeli spriječavanju širenje virusa, dok su plakati s uputama o održavanju fizičke udaljenosti, osobnoj higijeni te nošenju maske u zatvorenim prostorima postavljeni u autobusima javnog gradskog prijevoza Libertas te u kulturnim ustanovama Grada Dubrovnika. U suradnji sa Sanitat Dubrovnik d.o.o. plakati su postavljeni i na LCD toteme na raznim lokacijama po gradu, najčešće su to autobusne stanice na kojima se zadržava veći broj posjetitelja.

Tijekom boravka u Informativnim uredima Turističke zajednice grada Dubrovnika svakom posjetitelju obavezna je dezinfekcija ruku. Na ulaznim vratima, kao i unutar zgrade nalazi se obavijest o obveznom nošenju maski, kao i obavijest o maksimalnom kapacitetu koji mogu boraviti u TIC-u u isto vrijeme. Na podu se nalaze i naljepnice s naznačenim obaveznim razmakom.
Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, izradili su zaštitne maske za sve posjetitelje kao I vlažne maramice za higijensku dezinfekciju ruku.

U svrhu zadržavanja Dubrovnika kao sigurnog grada za sve posjetitelje, pozivamo svih na odgovorno ponašanje.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2