>
  • Vijesti
Vodeći sportsko edukativni projekt Aktivna Hrvatska - u Dubrovniku na Tvrđavi svetog Ivana
Datum od:
12.07.2020
PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE ZORAN MILANOVIĆ POKROVITELJ JE PROJEKTA AKTIVNA HRVATSKA
Vodeći sportsko edukativni projekt Aktivna Hrvatska - u Dubrovniku na  Tvrđavi svetog Ivana
1 2 3 iva_loncar_anamaria_galekovic_renata_sopek_lukrecija_dragic_karla_kauric_tina_zivkovic patrik_kramaric_dominik_spoljaric_ivan_antunovic_karlo_kligl_luka_suker vjezbajmo_u_dubrovniku lukrecijadragic
TRENINZI NA OTVORENOM U OSIJEKU, DUBROVNIKU, ZADRU I ZAGREBU

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović pokrovitelj je vodećeg sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Osma sezona vježbanja i edukacije s građanima nastavlja se u Osijeku, Dubrovniku, Zadru i Zagrebu.

„Sa zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad održavanjem ovog već tradicionalnog javnog sportskog događaja, kojem je cilj edukacija i promocija tjelesne aktivnosti kao načina života!" – poručio je Predsjednik RH Zoran Milanović i dodao: „Vjerujem da ćete i u ovoj novoj sezoni svojim inicijativama potaknuti mnoge u osvješćivanju potrebe prihvaćanja zdravih životnih navika!"

Aktivna Hrvatska do sada je aktivirala više od 35 tisuća građana u brojnim hrvatskim gradovima. Za vrijeme pandemije koronavirusa stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Hrvatske liječničke komore, Mentalnog treninga, Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma i Biotreninga educirali su građane on line putem te putem medijskih partnera. Partneri projekta su Hrvatski olimpijski odbor i Središnji državni ured za sport.
Idući trening na otvorenom je u Osijeku. Glavni Trg Ante Starčevića u subotu, 4. srpnja u 19 sati ugostit će vježbače koji će svojom aktivnošću poslati poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba predvođen Slavoncima Ivanom Antunovićem i Lukom Šukerom, te Lukrecijom Dragić i Dominikom Špoljarićem dobro će razgibati Osječane. Program vodi Renata Sopek.
Nakon Osijeka vježbamo u Dubrovniku na tvrđavi Sv. Ivana 16. srpnja u 19.30 sati, u Petrčanima pored Zadra u Falkensteiner resortu Punta Skala 24. srpnja u 18.00 sati. Za treninge se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2