>
  • Vijesti
TURIZAM I PODUZETNIŠTVO „PRIVATNI IZNAJMLJIVAČI I NOVE TEHNOLOGIJE“
Datum od:
10.12.2019
12.prosinca 2019., Hotel Briig, Split,  09:30 sati
TURIZAM I PODUZETNIŠTVO „PRIVATNI IZNAJMLJIVAČI I NOVE TEHNOLOGIJE“
Privatni iznajmljivači pozvani su na konferenciju: TURIZAM I PODUZETNIŠTVO „PRIVATNI IZNAJMLJIVAČI I NOVE TEHNOLOGIJE", koja de se održati 12. prosinca, u 09:30 sati, u hotelu Briig u Splitu, s ciljem predstavljanja novih načina komunikacije privatnih iznajmljivača s tržištem, odabira odgovarajudeg booking partnera, boljeg pozicioniranja na google-u, upotrebe inovativnih alata u sustavu rezervacija, te mogućnostima financiranja.

Teme konferencije: Internet marketing i komunikacija turističkog sektora s naglaskom na privatne iznajmljivače (inovacije, trendovi, uspješni primjeri iz prakse), pronalazak najboljeg booking partnera, savjetovanje o potporama i natječajima, financiranju i turističkim kreditima, u svrhu poboljšanja poslovanja i stvaranja prednosti nužne za bolje pozicioniranje na konkurentnom turističkom tržištu.

Konferencija je rezultat dugogodišnje suradnje Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, Croatia Hot Spots magazina i hotspots.net.hr portala.

KAKO SE KORIŠTENJEM NOVIH TEHNOLOGIJA BOLJE POZICIONIRATI NA TRŽIŠTU

Tržište privatnog smještaja pored trenutnog izrazitog skoka u kvantiteti ima potrebu i za dodatnim unapređenjem kvalitete. Pružanje usluga obiteljskog smještaja cjelokupan je poslovni proces za koji su potrebna znanja iz raznih područja poslovanja. Jedno od najvažnijih područja je marketing, odnosno komunikacija s tržištem.

Kako proširiti utjecaj na digitalnim medijima, kako i na koji način se promjenilo ponašanje turista i kako na to uspješno odgovoriti, kako odabrati odgovarajudeg booking partnera, bolje se pozicionirati na google-u, uspješno brendirati objekt, osmisliti kvalitetnu viralnu kampanju, kako posjetitelja pretvoriti u pomotora vašeg objekta ... kako koristiti inovativne alate u sustavu rezervacija, koje su

mogućnosti financiranja i kreditiranja... kako povedati booking uz Google AdWords, kako provesti analizu uspješnosti kampanje, kako koristiti društvene mreže u promociji turističke ponude smještajnog objekta...samo su neka od pitanja na koja će vam odgovoriti stručnjaci u internet marketingu i vodeći ljudi u turizmu županije.

PROGRAM KONFERENCIJE

09:30 uvodni govor organizatorice i urednice Croatia Hot Spots magazina i hotspots.net.hr portala Maje Zlokić
09:45 direktor Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, Joško Stella, društvene mreže i internet marketing u promociji Srednje Dalmacije
10:05 Tz grada Splita Alijana Vukšić „Nove tehnologije u promociji Turističke zajednice grada Splita"
10:45 Damir Brčić, voditelj projekta ICT županija, Renata Tešija savjetnica Upravnog odjela za turizam i pomorstvo u Splitsko – dalmatinskoj županiji, „ICT županija - Mjesto za život i rad"
11:10 Tomislav Zović, Klikeri d.o.o. "Najnoviji trendovi u digitalnom marketingu"
11:30 Robert Svilović, – Raiffeisen banka, direktor Regije za poslovanje sa stanovništvom „turistički krediti za pripremu sezone, za mala i srednja poduzeća
12:00 Denis Orlić, Smokvina Travel, „Iznajmljivanje – ključ u ruke, izgradnja online prodaje"

Kontakt: Maja Zlokić, 095/827 3775

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2