>
  • Vijesti
Gostovanje francuskog slastičara
Datum od:
21.10.2019
Gostovanje francuskog slastičara
gf2019gilles_bajolle0001 gf2019gilles_bajolle0004 gf2019gilles_bajolle0010 gf2019gilles_bajolle0011
Poznati francuski slastičar Gilles Bajolle iz prijateljskog grada Rueil-Malmaisona gostovao je s ukupno dvije radionice na Good Food Festivalu 2019. Četrdeset godina iskustva kao chef slastičar u najpoznatijim francuskim hotelima i restoranima s tri Michelinove zvjezdice govori nam da se radi o iznimnom stručnjaku.Danas je g. Bajolle vlasnik boutique slastičarnice i radionice slastica „Macaron et Cacao" u Rueil Malmaisonu, a na Good Food festivalu pokazao nam je kako napraviti vrhunske tartufe od čokolade, macaronse ali i čokoladni souffle.
   
Info Informativni
uredi
  Pile Brsalje 5
T 020 / 312-011 E-Mail
Radno vrijeme:
pon - ned: 08:00 - 21:00 h


Gruž Obala I. Pavla II, 1
T 020 / 417-983 E-Mail
Radno vrijeme:
pon - ned: 08:00 - 21:00h



VIŠE

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2