>
  • Vijesti
Veliko priznanje dubrovačkom Good Food Festivalu
Datum od:
10.10.2019
Britanski Independent uvrstio Good Food Festival među najbolje europske gurmanske festivale ove jeseni
Veliko priznanje dubrovačkom Good Food Festivalu
slika_web_1 slika_web_2 slika_web_3 slika_web_4
Za predstojeći Good Food Festival, koji će se ove godine održati šestu godinu zaredom u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika iz Ujedinjenog kraljevstva stiglo je vrhunsko priznanje. Poznati The Independent, jedan od najčitanijih britanskih online magazina, s čak 22 milijuna čitatelja online mjesečno, ove godine nominiran za najprestižniju britansku nagradu Travel Media Awards, uvrstio je dubrovački Good Food Festival među probrano društvo gurmanskih festivala u Europi, među kojima su se našli festivali u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Šesto izdanje Good Food Festivala koji se ove godine održava cijeli tjedan, od 14. do 20. listopada nudi brojne gastronomske poslastice, od tematskih večera, gastro radionica s vrhunskim chefovima, posebnih menua u restoranima, slatkih festivalskih ponuda u slastičarnama, vinokušnje u wine barovima, posebnim programima u Dubrovačkoj pivovari, gastro ture i degustacijski izleti u okolicu Dubrovnika te vrhunac cijelog festivala - Dubrovačku Trpezu, koja je najveća atrakcija i čiji cijeli prihod ide u humanitarne svrhe.

Turistička zajednica grada Dubrovnika je preko predstavništava Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu pozvala desetak vrhunskih novinara koji će popratiti program Good Food Festivala. Radi se o medijima The Forbes Travel, USA Today, Vogue Poland, BBC Good Food magazin i web, BBC Radio i talijanski Miss Claire. Nakon ovogodišnjeg Good Food Festivala zasigurno slijede medijske objave i promocija festivala u navedenim poznatim medijima.

Ovo veliko priznanje The Independenta potvrda je da je i kroz Good Food Festival, Dubrovnik postao prepoznat kao poželjna europska gastro destinacija.

Link za članak možete otvoriti ovdje:

https://www.independent.co.uk/travel/europe/europe-food-festivals-drink-autumn-truffle-seafood-france-italy-spain-a9107461.html

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2