>
  • Vijesti
DODJELA ZAHVALNICA DUGOGODIŠNJIM GOSTIMA DUBROVNIKA
Datum od:
10.09.2019
Britanski bračni par vjeran obitelji Moravec dvadeset , a Dubrovniku već dvadeset i dvije godine
DODJELA ZAHVALNICA DUGOGODIŠNJIM GOSTIMA DUBROVNIKA
Turistička zajednica grada Dubrovnika običava simbolično darivati dugogodišnje goste, koji su ujedno i najbolji promotori turističke ponude, a prigodnu zahvalnicu i poklone za uspomenu, u utorak, 10. rujna 2019. u uredu TZ grada, dobio je bračni par James Anthony Pouling i Margaret Irene Pouling iz Liverpoola u Velikoj Britaniji, u znak zahvalnosti za vjernost obitelji Moravec već 20 godina.
Njihov prvi dolazak bio je 1998. godine kada se dogodila ljubav na prvi pogled s Dubrovnikom. Tijekom svojih brojnih dolazaka i boravaka u Gradu, nekad i dva puta godišnje, ostvarili su životno prijateljstvo sa svojim domaćinima, obitelji Dubravka Moraveca u staroj gradskoj jezgri. Sa svojom dubrovačkom obitelji idu često na izlete u okolici Dubrovnika. James i Margaret Pouling osjećaju se kao domaći kad se idu kupati na Danče ili na Bužu ili kad sretnu poznate Dubrovčane i malo proćakulaju.
U ime TZ grada Dubrovnika Zahvalnicu za vjernost Dubrovniku i prigodne poklone uručila je direktorica Romana Vlašić koja se zahvalila bračnom paru Pouling na odanosti te izrazila nadu da će nastaviti svoju tradiciju posjećivanja Dubrovnika.
Za TZ grada Dubrovnika ovakvi dugogodišnji gosti posebno su dragocjeni, jer su odani našem gradu i svoju privrženost s ponosom ističu i u svojim domovinama.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2