>
  • Vijesti
KONCERT KLAPE MASLINA
Datum od:
02.09.2019
Klapski spektakl  na Babinom kuku u  petak 06.rujna 2019.
KONCERT KLAPE MASLINA
klapa_maslina_2 klapa_maslina trg_od_fontane_2
Dubrovnik 2. rujna 2019. – Ljeto u Valamaru svim zaljubljenicima u dalmatinsku pjesmu ovog petka, 6. rujna, dovodi klapu Maslina, jednu od najdugotrajnijih klapa sa šibenskog područja, koja će na Trgu od fontane u 21 sat održati još jedan nezaboravan koncert te iznova potvrditi zašto je publika voli gdje god da nastupa. Svojom prepoznatljivom kvalitetom, potentnim zvukom kao i pomno uređenim scenskim nastupom klapa Maslina zabavljat će sve posjetitelje na ovom besplatnom koncertu.

Kada jedna klapa doživi trideset i pet godina postojanja, koliko ove godine slavi šibenska klapa „Maslina", onda je to uistinu dokaz da klapsko pivanje nije zamrlo nestankom kultnih toverni, u kojima se pivalo uz karte, igru 'na muru', uz žmul vina, slane srdele, komad kruva i ako je bila rodna godina, komad pršuta ili pancete.

Na Trgu od fontane moći ćete osjetiti ljepotu klapske pjesme i upiti svaki ton snažnog glasa koji dolazi iz duše. Osvrnite se ovoga petka oko sebe pa pogledajte ganuta lica oko sebe i bit će vam jasno zašto Dalmatinci „ne daju pismu svoju".

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2