>
  • Vijesti
TRIBUTE LIVERPOOLSKIM LEGENDAMA THE BEATLES REVIVAL BAND OVE SUBOTE NA BABINOM KUKU
Datum od:
20.08.2019
Trg od Fontane,  Babin kuk, 24. kolovoza. 2019. 21.00h
TRIBUTE LIVERPOOLSKIM LEGENDAMA  THE BEATLES REVIVAL BAND OVE SUBOTE NA BABINOM KUKU
beatles_revival_band_2 beatles_revival_band trg_od_fontane_2 trg_od_fontane
Prvi susret dubrovačke publike i jednog od najdugovječnijih europskih tribute bendova zakazan je za subotu, 24. kolovoza s početkom u 21 sat na Trgu od fontane, a ulaz je besplatan.

The Beatles Revival Band osnovan je 1994. godine kao izraz zaljubljenosti u glazbu legendarnog Liverpoolskog benda, te su do danas održali na stotine koncerata uveseljavajući brojne obožavatelje diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije. Nastupali su i u legendarnom Cavern Clubu u Liverpoolu iz kojega su i sami Beatlesi krenuli u osvajanje svijeta.

Iza poznatog riječkog tribute benda sadržajna je godina koju su obilježili brojni nastupi po cijeloj Hrvatskoj i centralni koncert, proslava 50. rođendana albuma „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" u Lisinskom 2017. godine. Na tom koncertu, uz orkestar Olje Dešića, izveden je kompletan slavljenički album i najveći hitovi Beatlesa u kojima su im se pridružili brojni gosti poput Olivera Dragojevića, Nene Belana, Radojke Šverko, Detoura, Marka Tolje i drugih.

Erik, Goran, Marko i Josip uživo će predstaviti presjek cjelokupne diskografije ovog legendarnog benda, od klasika poput „Love me Do", „Hey Jude", „Help" i „Here Comes The Sun" do obožavateljskih poslastica kao što su „Night Before", „Dr. Robert" i „Getting better"

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2