>
  • Vijesti
Talijanski trio Il Volo u Dubrovniku 1. kolovoza
Datum od:
30.07.2019
SVJETSKE ZVIJEZDE SLAVE S IGRAMA
Talijanski trio Il Volo u Dubrovniku 1. kolovoza
trio_volo_1 trio_volo_2
Dubrovnik, 30. srpnja 2019. – Talijanski operni pop trio Il Volo kojeg čine bariton Gianluca Ginoble te tenori Piero Barone i Ignazio Boschetto, nastupit će, uz svoj band te uz orkestar sastavljen od članova Dubrovačkog simfonijskog orkestra, ispred dubrovačke katedrale u četvrtak, 1. kolovoza. Početak ovog opernog pop koncerta koji je pobudio veliki interes publike je u 21:30 sati.

Uz spektakularnu produkciju, publiku očekuje nezaboravan program i jedinstveni glazbeni doživljaj. Il Volo u Dubrovnik dolazi povodom 70. obljetnice Igara u organizaciji Grada Dubrovnika, Star produkcije i Dubrovačkih ljetnih igara, a u sklopu svoje svjetske turneje Musica Tour na kojoj promovira istoimeni album Musica (Sony music).

Potencijal trojca koji ove godine slavi 10 godina karijere, otkrio je Plácido Domingo surađujući s njima na projektu Notte Magica koji je ujedno posveta originalnim Tenorima, Domingu, Carrerasu i Pavarottiju. Prije četiri godine Il Volo je pobijedio na festivalu Sanremo s pjesmom Grande amore, a izveli su je iste godine i na Eurosongu u Austriji na kojem su osvojili treće mjesto.

Na svoju značajnu obljetnicu u siječnju ove godine su pjevali i na Svjetskom danu mladih u Panami, gdje su svoju izvedbu pjesme Ave Maria posvetili Papi tijekom svečanosti na kojoj su ga mladi ljudi sa svih strana svijeta darivali posebnim kipom Djevice Marije. Njihovo slavlje trajat će cijelu godinu, a osim ovog u Dubrovniku, uključuje nastupe diljem svijeta i turneju po Latinskoj Americi, Japanu i Sjevernoj Americi.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2