>
  • Vijesti
Turistička zajednica grada Dubrovnika i Croatia Airlines održali sastanak s dubrovačkim hotelijerima
Datum od:
18.07.2019
Dubrovnik, 17. srpnja 2019.
Turistička zajednica grada Dubrovnika i Croatia Airlines održali sastanak s dubrovačkim hotelijerima
20190717_094352 20190717_094413 20190717_094437
Na zajedničku inicijativu Turističke zajednice grada Dubrovnika i nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa danas je u Grand Hotelu Park održan sastanak s dubrovačkim hotelijerima na temu zimske sezone 2019./2020.

Na sastanku su prisustvovali predstavnici hotelskih kuća Valamar, Jadranski luksuzni hoteli, Grand Hotel Park, Hotel Adria, Dubrovački vrtovi sunca, Rixos Libertas i Importanne Resort, kao i direktorica putničke agencije Obzor putovanja, u stopostotnom vlasništvu Croatia Airlinesa.
Sastanak je održan s ciljem definiranja zajedničkog produkta hotelijera i Croatia Airlinesa za njemačko tržište u predstojećoj zimskoj sezoni, s obzirom na zimsku liniju Dubrovnik – Frankfurt nacionalnog avioprijevoznika, koja se realizira u okviru strateških projekata Turističke zajednice grada Dubrovnika i Hrvatske turističke zajednice.
Prema najavama, tijekom zime radit će 11 hotela, a namjera je da se zajedničkim pristupom osigura bolja promocija Dubrovnika kao zimske destinacije. U sklopu ove inicijative ponudit će se zimski paket aranžmani, koji će, osim aviokarata i hotelskog smještaja, sadržavati i proširenu ponudu.
Osim online i offline promocije, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Croatia Airlines u suradnji sa svojim predstavništvima u Frankfurtu u rujnu će održati zajedničko predstavljanje za tamošnje turističke agente.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2