>
  • Vijesti
FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA ODRŽAN U DUBROVNIKU
Datum od:
27.03.2019
FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA ODRŽAN U DUBROVNIKU
20190326_163552_003 20190326_171453_002 20190326_163738_003
Šesti Forum obiteljskog smještaja održan je u utorak, 26. ožujka u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Županijske Komore Dubrovnik u hotelu Rixos Libertas.
Nakon pozdravnih govora organizatora Foruma - direktorice Turističke zajednice grada Dubrovnika, Romane Vlašić i predsjednice HGK – ŽK Dubrovnik, Terezine Orlić, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić predstavila je dosadašnje rezultate te buduće planove projekta „Respect the city".
Rezultate i daljnji razvoj obiteljskog turizma prezentirala je Nikolina Trojić, v.d.direktorice HGK – ŽK Dubrovnik.
Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Romana Vlašić upoznala je privatne iznajmljivače s rezultatima Tomas istraživanja za grad Dubrovnik za ljeto 2018. koji će se koristiti za daljnju strategiju razvoja destinacije.
Novosti koje donosi Pravilnik o kategorizaciji i razvrstavanju objekata u privatnom smještaju, koji je krajem prošle godine stupio na snagu, privatnim je iznajmljivačima pojasnila Stane Đivanović, ispred Službe za gospodarstvo Ureda državne uprave Dubrovačko-neretvanske županije.
Kreditne linije koje su dostupne privatnim iznajmljivačima predstavio je Siniša Špoljarec, pomoćnik direktora Sektora kreditiranja Hrvatske banke za obnovu i razvoj.
Za vrijeme foruma na štandovima su bile izložene informacije bankarskih usluga različitih banaka te usluge i kontakti agencija specijaliziranih za privatni smještaj.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2