>
  • Vijesti
Održana četvrta skupština TZ grada Dubrovnika
Datum od:
20.03.2019
Održana četvrta skupština TZ grada Dubrovnika
PREDSTAVLJENI REZULTATI TOMAS ISTRAŽIVANJA

U srijedu, 20. ožujka 2019., u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik održana je četvrta sjednica Skupštine TZ grada Dubrovnika na kojoj su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda te predstavljeni rezultati istraživanja TOMAS Instituta za turizam.
Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić, iznijela je godišnje izvješće o radu i  financijsko izvješće koje je skupština jednoglasno usvojila.
Na skupštini su jednoglasno usvojene točke dnevnog reda, Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Turističke zajednice za 2018. godinu koje je kratko predstavio i obrazložio predsjenik Nadzornog odbora, Hrvoje Jelić, Izvješće revizije tvrtke Kofidenca, Izvješće o radu TZ grada Dubrovnika te završno financijsko izvješće za 2018.godinu. Zamjenica gradonačelnika, Jelka Tepšić, predstavila je dosadašnje rezultate te tijek, ali i buduće planove projekta „Respect the city".
Na današnjoj sjednici skupštine, Zrinka Marušić iz Instituta za turizam, predstavila je rezultate TOMAS istraživanja, koji će se koristiti za usmjeravanje i poboljšanje promotivnih aktivnosti, jačanje kvalitete ponude u određenim segmentima, te osmišljavanju i plasiranju novih marketinških aktivnosti.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2