>
  • Vijesti
Otvoren 4. Dubrovački zimski festival
Datum od:
03.12.2017
Ni kiša ni hladnoća nisu omele Dubrovčane u sjajnoj zabavi
Otvoren 4. Dubrovački zimski festival
paljenje_prve_adventske_svijece paljenje_blagdanske_rasvjete_gradonacelnik_i_medo otvaranje_062 otvaranje_klizalista otvaranje_dzf_gibonni_5 otvaranje_dzf_gibonni_4 otvaranje_dzf_gibonni_3 otvaranje_dzf_gibonni_2 otvaranje_dzf_gibonni_1 otvaranje_dzf_uz_djecji_zbor_i_kolendu_2 otvaranje_dzf_uz_djecji_zbor_i_kolendu_1
Nakon paljenja prve adventske svijeće – svijeće nade, na novoj lokaciji adventskog vijenca ispred Dubrovačke katedrale, uz nastup dječjeg zbora s „Radionice kolende i božićnih pjesama Matice hrvatske" otvoren je sinoć, 2. prosinca četvrti Dubrovački zimski festival. Prigodno je upaljena dekorativna blagdanska rasvjeta na Stradunu, čime je grad dodatno zablistao, nakon čega je uslijedio spektakularni Gibonnijev koncert.

Unatoč kišnom i hladnom vremenu, Dubrovački zimski festival počeo je veselo i raspjevano, a takav će se program nastaviti tijekom prosinca. Jučer je na radost najmlađih otvoreno i klizalište u Uvali Lapad, koje radi svaki dan od 9 do 22 sata, a Dubrovački zimski festival, danas se širi i na Mokošicu gdje će se održati razni dječji i glazbeni programi.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2