>
  • Vijesti
Ljubite se u Dubrovniku i šaljite svoj poljubac #kissfromdubrovnik u svijet, za Međunarodni dan poljubaca!
Datum od:
04.07.2017
Dubrovnik svoj šarm povijesti, svevremensku ljepotu i posebnu atmosferu nudi zaljubljenima u svako godišnje doba i već je dugi niz godina prepoznat u svjetskim medijima kao jedna od svjetskih najromantičnijih destinacija, jedna od najljepših destinacija za medeni mjesec, jedna od najpoželjnijih destinacija za prosidbu i vjenčanje... Zašto ne bi postao popularan i kao destinacija za poljupce?!
Ljubite se u Dubrovniku i šaljite svoj poljubac #kissfromdubrovnik u svijet, za Međunarodni dan poljubaca!

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom obilježava Međunarodni dan poljupca na najromantičnijem mjestu u Gradu, tradicionalnom mjestu za okupljanje zaljubljenih, na Porporeli.

Dođite u četvrtak, 6.srpnja, na Međunarodni dan poljubaca, na Porporelu i sliku svog poljupca na posebnoj „klupi za ljubljenje“ pošaljite u svijet s oznakom #kissfromdubrovnik ! Svaki par koji se fotografira na klupi, može se fotografirati i u Magic Mirroru, gdje će na poklon dobiti polaroid fotografiju. Za romantični ambijent na Porporeli pobrinut će se gitarist, koji će poznatim romantičnim skladbama dodatno motivirati zaljubljene na ljubljenje.

JESTE LI ZNALI? Dok se ljubimo lučimo mnoštvo hormona, koji nam popravljaju raspoloženje, kao što su adrenalin, serotonin i dopamin. Samo tijekom jednog poljupca sagore se u prosjeku dvije kalorije. U strastvenom poljupcu sudjeluje 36 mišića lica, a još jedno pozitivno djelovanje ljubljenja je što krvni tlak nakratko raste, puls se može čak udvostučiti, a tjelesna temperatura se povećava za čak 0,5 stupnjeva Celzijusa. Zato, ljubite se što više da budete zdravi!

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2