>
  • Vijesti
Održana Božićna bajka!
Datum od:
17.12.2016
PJESMA, PLES I REGALI NA STRADUNU !
Održana Božićna bajka!
bajka1_resized bajka2_resized bajka3_resized bajka4 bajka5 bajka6 bajka7 bajka8_resized bajka9_resized bajka10_resized bajka11_resized bajka12_resized bajka13_resized bajka14_resized bajka15_resized
Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik organizirali su božićni program na Stradunu – Božićnu bajku, koja je razveselila sve posjetitelje, u subotu 17.prosinca, s početkom u 10:30 sati ispred crkve sv.Vlaha. Naši mali i veliki sugrađani uživali su u šarolikom programu. Program je započeo tradicionalnom dubrovačkom kolendom i raznim dječjim pjesmicama Dječjeg zbora Dubrovnik, a Kazališna družina „Kolarin" najmlađe je razveselila prigodnom božićnom predstavom „Božićni čarobni recept". Za dobru atmosferu i ples pobrinuli su se i trio vilenjaka „Ad libidum", kao i Mrazice iz Plesnog studia Lazareti.

U Gradu punom pjesme, plesa i dječjeg smijeha gradonačelnik Andro Vlahušić i direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić, pozdravili su i male i velike Dubrovčane i zaželjeli svima sretne blagdane! Vrhunac prekrasnog blagdanskog jutra u Gradu bila su čak četiri Djeda Mraza, koja su najmlađima dijelili regale i s njima pozirali za fotografije za vječnu uspomenu.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2