>
  • Vijesti
TIC Pile dobio novu atrakciju
Datum od:
09.12.2016
SLIKAJTE SE SA SNJEŠKOM RAGUSEOM I OSVOJITE NAGRADE!
TIC Pile dobio novu atrakciju
snjesko_raguseo_by_ibrautovic_1 snjesko_raguseo_by_ibrautovic_3 snjesko_raguseo_by_ibrautovic_4 snjesko_raguseo_by_ibrautovic_5 snjesko_raguseo_by_ibrautovic_6 snjesko_raguseo_by_ibrautovic_7 snjesko_raguseo_by_ibrautovic_8 snjesko_raguseo_by_ibrautovic_9 snjesko_raguseo_by_ibrautovic_11

Jutros su TIC Pile TZ grada Dubrovnika posjetila djeca iz Dječjeg vrtIća Pile i „upoznala“ novu atraktivnu dekorativnu figuru  - Snješka Ragusea. Jutrošnji događaj bio je i početak nagradnog FB natječaja za najbolju fotografiju koji će trajati do 20.prosinca, a proglašenje pobjednika bit će 23. prosinca u 11 sati u našem uredu.

Snješko Raguseo izrađen je prema ideji našeg sugrađanina Damira Račića koji se i pridružio događanju. Snješko Raguseo krasit će TIC Pile u ovo blagdansko vrijeme.Fotografija mališana iz Dječjeg vrtića Pile bit će među prvima na FB s ključnom riječi #snjeskoraguseo čime je krenuo nagradni natječaj odabira najbolje fotografije s likom Snješka Ragusea, koji je svoje mjesto pronašao u uredu Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Facebook nagradni foto natječaj poziva na sudjelovanje roditelje ili odrasle članove obitelji da na FB stranicu Experience Dubrovnik objave fotografiju djeteta sa Snješkom Raguseom uz ključnu riječ  #snjeskoraguseo,

Natječaj će trajati od 9. do 20. prosinca, a  proglašenje pobjednika – najboljih fotografija koje su sudjelovale i dodjela nagrada bit će u petak 23. prosinca u 11 sati.  Sve upute o sudjelovanju u nagradnom foto - natječaju pronaći ćete na FB stranici Experience Dubrovnik.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2