>
  • Vijesti
Zabavni i humanitarni Torta Party u subotu na Stradunu!
Datum od:
07.12.2016
DEVETI PO REDU
Zabavni i humanitarni Torta Party u subotu na Stradunu!

Baloni i klaun, vilenjaci i Plesni studio Lazareti, tete Zrinka, Linđovo blago, božićne pjesme , puno torata i kolača – odnosno za svakoga ponešto bit će u subotu od 11 sati na Stradunu, gdje će se oko Orlanda održati festa „Torta Party“.

Tradicionalna, deveta po redu,humanitarna zabava za najmlađe ali i starije ljubitelje slatkoga uveselit će posjetitelje koji će imati prigodu pokazati svoju plemenitost – kupnjom bona od 15 kn uživajte u tortama i pomozite Udruzi Multiplaskleroze Dubrovačko- neretvanske županije. Ova udruga poznata je javnosti po tome što posjeduje transporter koji , osim što koristi članovima Udruge, slabo pokretnim turistima omogućuje posjetu dubrovačkim kulturno –povijesnim znamenitostima. Udruzi nedostaju invalidska kolica, udružimo snage i pomozimo da nabave ovo neophodno pomagalo!

Već devetu godinu zaredom Turistička zajednica  grada Dubrovnika organizira  humanitarnu festu za najmlađe i sve sugrađane pod nazivom "Torta party", a ova popularna zabava postala je i dio programa Advent u Gradu Dubrovačkog zimskog festivala.

Ove godine „Torta Party „ održat će se u  subotu 10. prosinca 2016. godine s početkom u 11 sati , a  prihod će, biti namijenjen Udruzi Multiplaskleroze Dubrovačko- neretvanske županije. Odaziv ugostitelja, hotelijera, slastičara i medijskih kuća  je odličan, svi će oni darovati torte i kolače, a putem prigodne prodaje  prikupljeni novac uplaćuje se za humanitarnu svrhu. Torte će oko Orlanda biti izložene već od deset sati, kad kreće i prodaja bonova.

Dovedite najmlađe na Stradun, tratajte se tortama i učinite dobro!

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2