>
  • Vijesti
Turkish Airlines promovira Dubrovnik kao poželjnu zimsku destinaciju
Datum od:
22.11.2016
ČLANAK O DUBROVNIKU U INFLIGHT MAGAZINU TURKISH AIRLINESA ČITA SE NA LETOVIMA PREMA 296 SVJETSKIH DESTINACIJA
Turkish Airlines promovira Dubrovnik kao poželjnu zimsku destinaciju
010 011 013 014 015 016 017 012 018

U izdanju za mjesec studeni 2016.godine, u inflight magazinu Turkish Airlinesa „Skylife", koji se nalazi u 330 zrakoplova, te 296 destinacija u 116 zemalja svijeta, objavljen je članak o Dubrovniku na 8 stranica na turskom i engleskom jeziku. Magazin je tiskan u 300 000 primjeraka, a pročita ga oko 6 milijuna putnika mjesečno. U članku pod nazivom „Time stands still in Dubrovnik", Dubrovnik je opisan kao poželjna turistička destinacija za sva godišnja doba, a posebno je naglašen Dubrovački zimski festival, koji svojim bogatim programom uljepšava boravak u Dubrovniku tijekom zimskih mjeseci.

Uvođenje cjelogodišnjeg leta Istanbul-Dubrovnik rezultat je višegodišnjih pregovora Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika s Turkish Airlinesom. Turistička zajednica grada Dubrovnika je ugostila nekoliko grupa inozemnih novinara iz Turske, ali i iz Južne Koreje, Japana, Taiwana , koji su promovirali direktni let Istanbul-Dubrovnik.

Cjelogodišnji let Istanbul –Dubrovnik je za dubrovački turizam bitan ne samo zbog turskih turista koji dolaze u Dubrovnik, već najviše zbog turista s Bliskog i Dalekog Istoka kojima je Istanbul transferna zračna luka preko koje dolaze iz Japana, Južne Koreje, Kine, Indije, te SAD-a i Kanade.

U prosincu će Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u Istanbulu održati prezentaciju i poslovnu radionicu uključujući dubrovačke agencije i hotelijere, s ciljem promocije zračnih i poslovnih veza između Dubrovnika i Istanbula.

Turski nacionalni avioprijevoznik, Turkish Airlines, nastavlja sa zimskim redom letenja na relaciji Istanbul-Dubrovnik, te vrlo povoljnom cijenom za povratnu kartu -109 Eura, ukoliko se karta kupi u periodu od 28.studenog do 19.prosinca 2016., a može se iskoristiti tijekom cijele zime.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2