>
  • Vijesti
Kolekcija obogaćena trinaestom nagradom
Datum od:
27.10.2016
DUBROVNIK & TIME OSVOJIO NAGRADU U PORTUGALU
Kolekcija obogaćena trinaestom nagradom
slika_zaslona_20161026_u_203322 film_porto_2 portugal_winner_stamp_2_copy

Promotivni film dubrovačke turističke zajednice „Dubrovnik & Time“ osvojio je još jednu prestižnu nagradu i to na devetom festivalu „ART &TOUR „ u portugalskom gradu Vila Nova de Gaia, održanom od 19. do 22. listopada. Naš video osvojio je drugo mjesto u kategoriji turističkh odredišta , odnosno gradskih turističkih filmova. Ukupno je u međunarodnoj konkurenciji na ovom festivalu sudjelovalo 301 filmova iz 52 zemlje.

ART & TUR Festival 2016. godine  kroz svoje deveto izdanje predstavio je najbolje turističke promotivne filmove  iz mnogih zemalja svijeta. ART & TUR Festival prikazuje filmove u više kategorija - Destinacije; Kulturni turizam; Enologija i turizam; Ruralni turizam; Avantura, Ekspedicije i putovanja; Golf turizam; Vjerski turizam; Eko-turizam i turizam temeljen na prirodi; Zdravstveni turizam, Wellness  i SPA; Gastronomija; Hoteli i Međunarodni turizam. Najbolji film nagrađen je glavnom nagradom – Zlatni pijetao koju je u međuradnoj konkurenciji dobio film „Turkey- Home of Turquise“. Također su dodijeljene nagrade najboljim filmovima u svakoj kategoriji. Dubrovnik & Time dobio je drugu nagradu u kategoriji turističkih odredišta – gradski turistički filmovi.

Glavni cilj festivala jest promicanje kreativnosti u turizmu, te je sadržaj ART & TUR festivala obogaćen  događanjima komplementarnima filmu, kao što su radionice, simpoziji i fotografske izložbe.

Ovo je ukupno trinaesta nagrada promotivnom filmu TZ grada Dubrovnika  „Dubrovnik and Time“ , koji je snimljen u produkciji BALDUČI FILMA Zagreb  i režiji Herve Tirmarchea.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2