>
  • Vijesti
Novi trendovi na Good Food festivalu 2016
Datum od:
23.10.2016
MIHAELA DEVESCOVI PREDSTAVILA SIROVE DELICIJA
Novi trendovi na Good Food festivalu 2016
amfora1 amfora2 amfora3 amfora4

Na ovogodišnjem Good Food Festivalu Mihaela Devescovi je podijelila svoje znanje i umijećem s brojnim zainteresiranima za novi trend kulinarstva - pripremu sirovih obroka.

Mihaela Devescovi prije osam godina odlučila je promijeniti svoju prehranu. Jednostavno je željela više pažnje posvetiti zdravim namirnicama,istraživala je i naišla na sirovojelstvo ili ‘raw food’, kojeg su glavne prednosti visoka hranjiva vrijednost sirovih namirnica i organski uzgojeno voća i povrća. Počela je s pripremom salata i smoothija,  a s vremenom je svoj hobi pretvorila u ozbiljan posao. 

Mihaela je vlasnica i urednica portala www.sirovahrana.hr na kojoj čitatelji mogu pronaći puno savjeta .Vrlo često gostuje diljem Hrvatske gdje održava radionice, a njezini se slatkiši mogu pronaći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i mnogim drugim gradovima i to u trgovinama zdrave hrane.

Jučer je u Restoranu Amfora , Mihaela pokazala pripremu juhe od buče sa karameliziranim lukom, njoke od badema i buče s preljevom od sušenih vrganja, te za desert kreme izrađene od indijskih oraščića, cikle i kokosovog mlijeka, te drugo od indijskih oraščića , kakao maslaca i kakao - praha.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2