>
  • Vijesti
Sesame - Kako umijesiti domaću pastu
Datum od:
22.10.2016
MARINA ŽIBERT ERCEGOVIĆ NA GOOD FOOD FESTIVALU 2016.
Sesame - Kako umijesiti domaću pastu
pasta1 pasta2 pasta3 pasta4 pasta5 pasta6
UČILO SE UMIJESTITI DOMAĆU PASTU

Današnja suvremena kuhinjska pomagala uvelike domaćcama olakšavaju posao pripreme hrane i kuhanja, no rukom umiješena domaća pasta posebna je delicija., a kako je umijesiti u vlastitoj kuhinji pokazala je u petak 21. listopada Marina Žibert Ercegović na radionici održanoj u Tovjerni Sesame.

Ravioli punjeni sirom, pasta s rajčicama, ravioli punjeni jastogom i goveđim repom.... prave delicije od domaće paste kušali su posjetitelji radionice koju je u petak 21. listopada održala Marina Žibert Ercegović, Cordon Bleu chefica ,u Tovjerni Sesame. Umijeće miješenja paste suvremeni način života je potisnuo, no u vrhunskim restoranima uvijek se i isključivo služi domaća tjestenina. Vjerujemo da će radionica u Sesamu biti poticaj mnogim domaćicama da ponovno počnu doma mijesiti pastu na starinski način ili pomoću modernih pomagala.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2