>
  • Vijesti
Good Food 2016.- sva četiri dana
Datum od:
17.10.2016
SLATKA POPODNEVA U IMPERIALU , MENUI ZA 100 KN, PROGRAM ZA VINOLJUPCE
Good Food 2016.- sva četiri dana
11 vinokusnje wine_lovers_map1 wine_lovers_map2

Svaki dan tijekom trajanja Good Food festivala kušat će se slastice u hotelu Hilton Imperial na događanju „Slatko popodne u Imperialu“, zainteresirani će moći obići Grad i upoznati se s gastronomskom tradicijom kroz gastro – ture „Sights &Bites“   s prigodnim kušanjem lokalnih delicija i pratećih vina. Trideset dubrovačkih restorana, od Kantafiga do Ploča,  pripremilo je posebne menije za 100,00 kn po osobi, a vinski barovi nude promotivne cijene vinokušnji   i sve to kroz četiri dana trećeg Good Food Festivala Dubrovnik, kojeg organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika. Prošetajte do Grada, obiđite Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda na Pilama, možda izaberete nešto i iz naslova ponuđenih kuharica u dubrovačkim knjižarama Algoritam, Algebra i Školska knjiga.

RAZNOVRSNOST OKUSA U DUBROVAČKIM RESTORANIMA

Od popularne jesenske bučine juhe, meksičkih specijaliteta ili „fusion“ jela koja spajaju Dalmaciju i Aziju, do tartara, rižota, ribljih specijaliteta, mesnih delicija i posebnosti za vegetarijance - u obilju raznovrsne ponude svi će sladokusci naći nešto za sebe i to uz iznimno povoljne cijene. Restorani Amfora,Azur,, Banje Beach Restoran Lounge&Club, Oyster &Sushi Bar Bota, Chihuahua Cantina Mexicana, Dalmatino  Domino,Gusta me, Jezuite Klarisa, Kopun,Lajk,Langusto – Hotel Valamar Lacroma, Moskar,Mimoza, Nishta, Orka, Orsan, Otto, Pantarul,, Porat,  Pupo,Rozario,Sphere – Hotel Kompas,Stara loza,Taj Mahal – Grad i Hotel Lero, Takenoko,Toni, Tavulin – svi su se potrudili i pripremili privlačna jela za Good Food Festival, stoga ne oklijevajte već rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

MAPU ZA VINOLJUPCE  U RUKE I „PUT POD NOGE“ U DESET DUBROVAČKIH VINSKIH BAROVA

TZ grada  Dubrovnika je u povodu Good Food Festivala 2016. objavila i posebno izdanje „Mapu za vinoljupce“ na kojoj su unutar stare gradske jezgre označeni vinski barovi, koji su  i ove godine priredili posebne ponude za četiri dana festivala.

La Bodega, Wine Bar Dingač Skaramuča, D'vino Wine Bar, Gatsby Wine & Food Bar, Grabovac Wine Spot, Malvasija Wine Bar, Matuško Wine Bar, Piano bar hotela Valamar Dubrovnik President, Wine bar Razonoda, Wine bar Škar odabrali su vrhunske vinske kapljice iz cijele Hrvatske , pa je ponuda raznolika i kreće se u rasponu od slavonske  graševine, istarske malvazije i terana do lokalnih peljeških plavaca i nagrađenih Dingača i Postupa, sve uz birane zalogaje pršuta, kulena, hrvatskih sireva, različitih slastica i čokolade s tartufima.a nepce će zagolicati i birani pjenušci.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2