>
Luksuzni shopping

U povijesnoj jezgri nalazi se čitav niz atraktivnih brendiranih butika koji se „otkrivaju“ u laganoj šetnji.

Luksuzni shopping

Iako ga najčešće vezuju uz žene, sve teže mu odolijevaju i muškarci. Shopping se počeo doživljavati kao „brat blizanac“ wellness opuštajućem učinku, osjećaj je to koji čini ljude barem na trenutak sretnijima i zadovoljnijima.

Dubrovnik još uvijek nema svoju ulicu na kojoj bi bili zgusnuti luksuzni butici jedan do drugoga, poput Oxford i Bond Street-a u Londonu, Avenue des Champs Elysees u Parizu, Pete avenije u New Yorku ili Montenaoileone u Milanu, ali draž je šetajući Stradunom ili okolnim uličicama naići na fino uređene i opremljene dućane sa svjetskim brandovima.

U ulici sv. Dominika, kojom se s istočnog ulaza u Grad korača prema Stradunu nalazi se ponajbolji hrvatski luksuzni multibrand butik Concept Store Maria s odjećom i obućom dizajnerskih potpisa poput Celine, Givency, Ysl, Miu Miu, Jil Sander, Faliero Sarti, La Perla, Cloe, Marc Jacobs i ostalih.

Nasuprot Kneževa dvora više je dućana s pomno probranim markama, Max Mara i hrvatska Croata, dok se u prodavaonici pod nazivom Borza grupa nalazi široki asortiman luksuzne robe; torbe Bogner, La Coste, Guess, Bracciallini; ručni satovi Omega i Tag hauer, Tissot, Armani, Dolce Gabbana; nakit, sunčane naočale Chanel, Bulgari, Chopard, Cristian Dior, Gucci, Oacley, Ray Ban i ostali. Na Stradunu je butik Marella, La Costa, Gant, u Širokoj ulici "La boutique" s pomno odabranim cipelama i torbama Paccioti i Guess, dok se u slikovitoj uličici u neposrednoj blizini najljepše dubrovačke ulice smjestio butik s odjećom Tomy Hilfiger.

U laganoj šetnji i otkrivanju uskih uličica koje mirišu Mediteranom mogu se naći i trgovine s odjećom popularnih hrvatskih dizajnera, kao i zlatni i filigranski izrađen nakit posebne ljepote.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2