>
    Konoba Pupo Dubrovnik

    Dragi i uvaženi gosti,
    okruženi kamenim ljepotama antikog Dubrovnika, najljepšeg Grada na svijetu, njegovi stanovnici baš kao i njegovi gosti imaju određenu dozu odgovornosti. Upravo s takvom mišlju prije desetak godina pokrenuta je ideja o dubrovačkoj Konobi 'Pupo'. Baš kao u nekim slavnim vremenima Grada, Konoba 'Pupo' se trudi uvažavati svakog gosta i biti mu mjesto dobrodošlice, gdje će se ugodno osjećati i okrijepiti nakon duga putovanja.

    Konoba Pupo Dubrovnik

    S druge strane, naše putovanje kroz dubrovačku gastronomiju, koju želimo ponuditi našim gostima, još uvijek traje i trajat će… Iako već postavljenih standarda, ciljeva i ideja, ne smatramo da smo blizu kraja. Želimo učiti, razvijati se, i biti mjestom koje će gosti našega Grada pamtiti po dobru. Zbog povijesnih prilika poseban utjecaj na našu gastronomiju, imale su razne kulture i civilizacije.

    Tako i u našem jelovniku ima utjecaja talijanske, i austrijske kuhinje. Ipak, dominira onaj dubrovački, gosparski osjećaj za mediteranskim. Koliko se god prilagođavali modernim potrebama turističke zbilje, naš moto ostaje onaj iskonski Držićevski: 'Za česa su soldi, nego da se ije, pije i trumpa.' Takvi želimo biti i našim gostima…
     

    Pozdrav dragi posjetitelju!

    Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

    Započni anketu
    Knez2