>
  Buffet Kamenica

    Na Gundulićevoj poljani, u srcu staroga grada smjestio restoran Kamenica koji se na ovom istom mjestu nalazi već desetljećima i tijekom tog vremena ostao je gotovo nepromijenjen...

   

  Buffet Kamenica

  Restoran Kamenica nalazi se u neposrednoj blizini pitoreskne dubrovačke tržnice na kojoj se mogu pronaći domaći plodovi, ljekovito bilje, najfinija ulja i domaće rakije. Također, nalazi se u susjedstvu ekskluzivnog hotela 'Pucić Pallace'. Upravo blizina ekskluzivnog hotela naglašava privlačnu običnost Kamenice, skromnog restorana s nimalo skromnom ponudom uvijek svježih jela.

  Aduti u Kamenici su vrhunski crni rižot, sitna pržena riba, salata od hobotnice i naravno – kamenice. Porcije su izdašne, riba ne može biti svježija, a cijene su vrlo pristupačne, posebice imamo li na umu da se nalazimo u nadasve skupom Dubrovniku.
  Malo je mjesta u Gradu koja imaju izvrsnu ponudu i normalne cijene te se glas o nekolicini tih restorana brzo pronio. Stoga su Kamenica i njoj slični malobrojni restorani uvijek dupkom puni. Štoviše, možete vidjeti i skupine gostiju koje strpljivo čekaju u redovima na svoje mjesto. Kamenica je dakle jedno od tih rijetkih mjesta gdje možete jesti odlično, pritom platiti realnu cijenu i uživati u ambijentu od neprocjenjive vrijednosti.

  Jelovnik je ograničen na petnaestak jednostavnih jela poput sira, pršuta, kamenica, mušula, škampi, omleta, špageta, rižota, lignji i hobotnice na salatu. Desert je uvijek isti i tu nema izbora, pogađate, radi se o 'Dubrovačkoj rozati'. Na ovakvom mjestu ne možemo očekivati posebnu vinsku kartu, stoga, naručite čašu kućnog crnjaka i nazdravite pjesniku slobode Ivanu Gunduliću, čiji se spomenik nalazi tik do terase restorana.

  • Gundulićeva poljana 8, 20000 Dubrovnik
  • +385 20 421 499
     
  Info Informativni
  uredi
    Pile Brsalje 5
  T 020 / 312-011 E-Mail
  Radno vrijeme:
  pon - ned: 08:00 - 21:00 h


  Gruž Obala I. Pavla II, 1
  T 020 / 417-983 E-Mail
  Radno vrijeme:
  pon - ned: 08:00 - 21:00h  VIŠE

  Pozdrav dragi posjetitelju!

  Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

  Započni anketu
  Knez2