>
STON WALL MARATHON 2020
Datum od:
20.09.2020
Stonske zidine
STON WALL MARATHON 2020
ston_wall_m dsc_0653
Predstavljamo vam jedinstvenu trkačku poslasticu – nezaboravne utrke stonskim zidinama koje će se održati u nedjelju 20. rujna 2020. Bilo da ste prekaljeni dugoprugaš koji traži novi izazov ili rekreativac koji pomiče svoje granice i trči za doživljajem, ovo su prave utrke za vas!
Možete birati vlastiti izazov: 4 km ili 15 km – u oba ćete se slučaja naći pred zidom – i to najduljim obrambenim zidom u Europi.
Međutim, za vas on neće predstavljati prepreku, nego veličanstvenu arenu za nezaboravnu utrku. Uspinjat ćete se njegovim strmim stubama od Malog Stona do nazubljenih kamenih kula i tvrđava, poskakivati u spustu prema zbijenim stonskim krovovima, s pogledom koji doslovno oduzima dah: na zrcalnu površinu najstarije europske solane, na plodna zelena polja i najplavije more na planetu.
Utrka na 4 km završava u Stonu, a oni odvažniji jurnut će dalje tankim nasipom između solane i mora prema jugu, prema samoj peti Pelješca, u divlje carstvo mediteranske šume i čagljeva. Njihov je cilj povratak u Ston.
Prihvatite izazov i istrčite ovu pikantnu utrku sa zrnom soli. Rezultat ćete možda zaboraviti, ali Ston ćete pamtiti zauvijek.

Informacije: www.ston-wall-marathon.com
Prijave: www.stotinka.hr

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2