>
Du Motion Runners' Days Dubrovnik 2020 g.
Datum od:
26.09.2020
Datum do:
27.09.2020
Informacije o programu te upute za vrijeme održavanja trkačkog projekta Du Motion Runners' Days Dubrovnik 2020 g. od 26.09 do 27.09. 2020.
Du Motion Runners' Days Dubrovnik 2020 g.

Drage trkačice i trkači,

kao što smo već ranije objavili, zbog neizvjesnosti koju je donijela COVID-19 pandemija i mjera koje se trenutno poduzimaju u Hrvatskoj i svijetu, bili smo prisiljeni odgoditi ovogodišnje izdanje Du Motiona najavljeno za travanj u Dubrovniku. Novi datumi održavanja utrka su 26. i 27. rujna 2020.

Svjesni smo da je odluka o odgađanju Du Motiona mnogima teško pala, ali smo vam pravovremenom reakcijom željeli omogućiti da reorganizirate svoj dolazak u Dubrovnik, unaprijed rezerviran smještaj, avionske karte...

Svi trkači koji su se registrirali za utrke 25. i 26. travnja automatski su prijavljeni za utrke u novom terminu 26. i 27. rujna, a sve informacije vezane uz promijenjene datume održavanja Du Motiona primit će putem e-maila.

Svima kojima novi termin ovogodišnjih utrka iz bilo kojeg razloga ne odgovara, nudimo mogućnost prebacivanja registracija u 2021., u kojoj će se Du Motion održati 24. i 25. travnja, ili bilo koju iduću godinu održavanja Du Motiona, kao i mogućnost prebacivanja registracije na druge trkače. O svim eventualnim promjenama kontaktirajte nas putem e-mail adrese [email protected]

Veliko vam hvala na brojnim izrazima podrške, strpljenju i razumijevanju koje ste pokazali u ovoj dosad nezabilježenoj situaciji. Ovim putem želimo iskazati podršku cijeloj trkačkoj zajednici i kolegama organizatorima koji su, baš poput nas, bili prisiljeni otkazivati ili odgađati događaje nakon višemjesečnog mukotrpnog rada na pripremama. No, ponovit ćemo još jednom - zdravlje i sigurnost su iznad svega! Isključivo odgovornim ponašanjem i pridržavanjem uputa nadležnih tijela možemo doprinijeti zaustavljanju pandemije i ostavljanju ovih teških vremena iza nas.

Želimo zahvaliti i svim našim partnerima na izuzetnoj kooperativnosti i brzoj reakciji zahvaljujući kojima smo uspjeli dogovoriti novi termin održavanja.

Hvala vam još jednom od srca! Vi ste uistinu naši trkački heroji!

Vidimo se ove jeseni u Dubrovniku!

Tim Du Motion

SHARE:

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2