>
Du Motion - Runners' Days Dubrovnik
Datum od:
29.04.2017
Datum do:
30.04.2017
Dubrovnik
Du Motion - Runners' Days Dubrovnik

Sportsko - rekreativna manifestacija Du Motion - Runners' Days Dubrovnik svoje će treće uzastopno izdanje održati 29. i 30. travnja 2017. Dvodnevno događanje objedinjuje globalno sve popularniji Dubrovački polumaraton, ekskluzivnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku, a program će upotpuniti Du Motion Expo i brojni drugi sadržaji.

U vrlo kratkom vremenu Du Motion je stekao epitet jedne od najuspješnijih i najbolje organiziranih manifestacija ove vrste u Hrvatskoj, koja će za prvomajski vikend u grad podno Srđa ponovno privući sportaše i rekreativce iz više od 40 zemalja.

Mnogo je razloga zbog kojih bi trkači trebali doći u Dubrovnik. Du Motion i njegove utrke prepoznatljivi su, kako po svojim zanimljivim panoramskim stazama koje istražuju staru gradsku jezgru i dubrovačku obalu sa startom i ciljem na povijesnom Stradunu, tako i po odličnoj atmosferi i trkačima iz cijeloga svijeta.

Više informacija potražite na službenoj web stranici, Du Motion možete pratite i na društvenim mrežama FacebookTwitterInstagram.

Pogledajte Du Motion - Runners’ Days Dubrovnik 2016  video.


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2