>
“KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT” - regionalna hit komedija
Datum od:
12.08.2020
KINO SLAVICA 21.00sati
“KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”  - regionalna hit komedija
REGIONALNA HIT KOMEDIJA
"KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT"
DOLAZI U DUBROVAČKO KINO SLAVICA

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT' - Predstava Dragana Marinkovića Mace osvaja regiju! Brak predstavljen na poseban način koji nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Fenomenalni komičar šalama o odnosu muškarca i žene, vječitim pitanjima u vezi s ovom temom, oduševio je preko 40.000 gledatelja, koji su mu zauzvrat, oduševljeno aplaudirali u svakoj dvorani u kojoj je nastupio zadnjih 12 mjeseci.

Ovaj karizmatični glumac pokazao je još jednom zašto slovi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

"Moram reći da svaka predstava koju sam dosada igrao prolazila, možda nije skromno za reći ali, savršeno, komentari i reakcije publike uvijek su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Pričam o temi koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih kuteva, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", objasnio je autor predstave, Dragan Marinković.

Predstava „Кakva ti je žena, takav ti je život“ natjerati će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu.

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Dođite po dozu smijeha, iskrenog humora i zagarantirano dobrog raspoloženja!

Predstava će se održati 12. kolovoza sa početkom u 21:00h u kinu Slavica u Dubrovniku.

ULAZNICE NABAVITE PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR I CROATIATICKETS.HR,

NA BLAGAJNI KINA SLOBODA U LUŽI TE NA DAN PREDSTAVE NA ULAZU!


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2