>
DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE
Datum od:
16.04.2021
Datum do:
28.05.2021
DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE
cetiri_godisnja_dobadso_gudaci_i_dmitry_sinkovsky dsosinkovsky_knezevdvor_11092018_vlevi1383 dsosinkovsky_knezevdvor_11092018_vlevi1424
Dolaskom proljeća u Dubrovniku se budi i glazbeni život te ljubitelji klasične glazbe imaju priliku uživati u brojnim koncertima Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Razdoblje od travnja do kraja svibnja, obuhvaćeno je ciklusom koji nosi naziv Dubrovačko glazbeno proljeće. Pod vodstvom američkog dirigenta Marca Tardua, ovaj ciklus publici će donijeti čitav niz koncerata koji se održava na dubrovačkim lokacijama, od čega je zasigurno najomiljeniji, ne samo publici nego i brojnim glazbenicima koji pristižu iz cijelog svijeta, Knežev dvor.
Sezonu koncerata u Kneževom dvoru započet će koncert Gudačkog sastava Dubrovačkog simfonijskog orkestra s mladim hrvatskim dirigentom Ivanom Hutom iza kojeg su suradnje i poduke slavnih dirigenata. Za vrijeme proljetnog ciklusa, dubrovački simfoničari surađivat će s uglednim dirigentima poput glasovitog maestra Uroša Lajovica, spomenutog šefa dirigenta Marca Tardua i Pavla Zajceva, a fokus u solističkim nastupima bit će na hrvatskim glazbenicima i istaknutim članovima DSO-a. Od baroka, renesanse, romantizma i klasicizma, do popularne, latino i filmske glazbe, posjetitelji Dubrovnika u proljeće, zasigurno će pronaći glazbeni izbor za sebe.
WEB

ULAZNICE: https://www.ulaznice.hr/web/regular/13647985

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2