>
Donacijski online koncert benda Silente za Snoezelen sobu. Budite on-line!
Datum od:
29.12.2020
Akcija pod nazivom Silente – Online za pravu stvar privodi se kraju.
20:00 sati iz Kazališta Marina Držića
Donacijski online koncert benda Silente za Snoezelen sobu. Budite on-line!
Popularni bend Silente održat će prvi dubrovački online koncert u utorak 29. prosinca u 20:00 sati iz Kazališta Marina Držića.

Riječ je o donacijskom koncertu u organizaciji Rotary kluba Dubrovnik i Rotary Satellite kluba Dubrovnik Jug, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala. Prihod od koncerta namijenjen je za opremanje Snoezelen sobe za djecu s poteškoćama u razvoju. Zbog epidemiološke situacije, koncert će se isključivo prenositi online, a ulaznice po cijeni od 100 kuna za vrhunski koncert uživo u vašem domu bit će dostupne na www.ulaznice.hr od 18. prosinca.

Snoezelen soba oblik je multisenzornog prostora koji korisnicima pruža sigurno okruženje te ih potiče na interakciju s okolinom. U Hrvatskoj ih se može pronaći u domovima za starije i nemoćne, centrima za rehabilitaciju i različitim ustanovama koje pružaju usluge odgoja i obrazovanja ili socijalne skrbi za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama. Svrha ovog donacijskog koncerta i akcije Silente - Online za pravu stvar je pomoći opremanju jedne takve Snoezelen sobe u Osnovnoj školi Lapad koja će pomoći najmlađim i najosjetljivijim sugrađanima. Ovo će ujedno biti prva takva soba u gradu Dubrovniku, a projekt njezinog opremanja iznosi 140.000 kuna.

Rotary klub Dubrovnik i Rotary Satellite Club Dubrovnik Jug kao organizacije ljudi iz stručnog i poslovnog života koji su posvećeni humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu te šire dobru volju i razumijevanje u svijetu, redovito organiziraju uspješne akcije koje unapređuju život zajednice. Ovoga puta, njihov poziv za sudjelovanje i za pomoć djeci s poteškoćama, spremno je prihvatio Silente. Ovaj popularni bend kojeg čine braća Tibor i Sanin Karamehmedović, ujedno i autori svih pjesama, bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Doris Kosović i violinistica Ivana Čuljak, se na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavio 2013. sa singlom Terca na tišinu i albumom Lovac na čudesa. Njihovi najveći hitovi, od prvog albuma do aktualnih singlova koji proteklih mjeseci osvajaju vrhove glazbenih top lista, sada putem ove akcije ulaze u dnevne boravke publike garantirajući dobru zabavu u užem krugu obitelji uz pomaganje potrebitima u vrijeme blagdanskog darivanja.

Osim kupnjom ulaznica za online koncert uživo, akciji se moguće priključiti i izravnom uplatom donacija na: Rotary Club Dubrovnik, OIB 67179744758, IBAN HR6224070001169001130, Za Snoezelen sobu.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2