>
Koncert srednjoškolskog zbora St Andrew iz SAD-e
Datum od:
03.03.2020
17.00 h, Atrij Kneževa dvora
Koncert srednjoškolskog zbora St Andrew iz SAD-e

Andrean Ansambl Bio

Osnovana 1929. godine, škola Svetog Andrije zajednička je, biskupska srednjoškolska škola za učenike od 9 do 12 razreda. Kampus se nalazi na 2200 hektara u Middletownu, Delaware. Naša zajednica posvećena je obrazovanju za javne svrhe. Promoviramo angažman, istraživanje i kreativnost, pomažući učenicima da razumiju odgovornosti koje dijelimo za naš svijet. Naš je cilj izgraditi buduće generacije promišljenih, suosjećajnih i inteligentnih vođa.

Andrean vokalni ansambl, vodeći zbor s 28 glasova pjeva tijekom cijele godine na tjednim kapelanskim službama i školskim događanjima.

Njihov repertoar uključuje svetu i svjetovnu glazbu od renesanse do današnjih dana. Nedavni su programi uključivali narodne pjesme iz cijelog svijeta, glazbu s pozornice i s ekrana te skladbe koje je redatelj posebno priredio za grupu.

Osim što je pjevala u Bijeloj kući, svake godine je skupina pozvana da pjeva službu Evensong-a u Nacionalnoj katedrali u Washingtonu. Godine 2018. godine zbor je pozvao Orpheus Club (najstariji muški pjevački klub u Sjedinjenim Državama)te su bili  posebni gostujući umjetnici na Muzičkoj akademiji u Philadelphiji. Posljednjih godina gostovali su na Bermudama, Kubi, Austriji i Slovačkoj.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2