>
Koncert - Sara & Jappa
Datum od:
27.12.2017
20.00 h, Kazalište Marina Držića
Koncert - Sara & Jappa
Sara & Jappa vode vas večeras, u srijedu 27. prosinca od 20 sati u svoj Jazz Winter Wonderland!

Ovaj duo iz Splita, Sara Brodarić (vokal) i Željko Brodarić Jappa (vokal, gitara), prvi put se predstavio publici u ljeto 2016. godine, ostvarivši u kratkom periodu niz zapaženih solističkih nastupa od kojih izdvajamo rasprodani blagdanski koncert u splitskom Gradskom kazalištu lutaka te podjednako uspješni nastup u sklopu manifestacije Jazz u Veljači u Splitu.

Otac i kćerka, pjevački su duo koji svoje nastupe temelji na intimnim vokalnim interpretacijama jazz klasika iz 40-ih i 50-ih godina uz pratnju akustične gitare, a koje su popularizirali broadwayski i hollywoodski mjuzikli te u svojim verzijama obradili pjevači kao što su Peggy Lee, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Etta James, Frank Sinatra i drugi legendarni izvođači.

Blagdanski koncert u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića prava je prilika za sve ljubitelje kvalitetne glazbe da se u jazzy raspoloženju pripreme za doček Nove godine, a božićne evergreen melodije 'Have Yourself a Merry Little Christmas', 'Santa Baby', 'Santa Claus is Coming to Town' i jazz klasici kao što su 'At Last', 'Unforgettable' i 'Body and Soul' samo su dio njihovog bogatog repertoara.

Rezervacije ulaznica po cijeni od 30kn na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: [email protected]

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2