>
Koncert - Massimo
Datum od:
18.07.2017
21.00 h, Kino Slavica
Koncert - Massimo
Fenomenalni Massimo Savić ovoga ljeta u sklopu svoje ljetne turneje stiže u Dubrovnik, gdje će održati koncert u kinu Slavica, 18. srpnja, s početkom u 21 sat.

Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik osvojio je sve radijske top ljestvice svojim ljetnim hitom „Neka ti plove brodovi“, a ovoga ljeta fanovi Massima mogu očekivati na brojnim lokacijama na Jadranu, a dan prije koncerta u Dubrovniku, Massimo će održati koncert u Trogiru, u kuli Kamerlengo.

Također, u  pripremi je i novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma.

Svi fanovi ovog velikog pjevača, na predstojećem  će koncertu u Dubrovniku, uz već spomenuti hit singl „Neka ti plove brodovi“ imati priliku čuti i aktualne  hitove „1000 ljudi“, „1 dan ljubavi“, „Ostani tu“, „Kladim se na nas“ i „Ne dam grijehu na tebe“, a uz to, Massimo će otpjevati i brojne uspješnice nastale tijekom njegove bogate karijere, poput pjesama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Dodirni me slučajno“, pa sve do kultnih, starih pjesama poput „Sjaj u tami“ i „Stranac u noći“.

Koncert u Dubrovniku, u intimnom ambijentu,  prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima!

Koncert producira Tomislav Kašljević, a ulaznice već kreću u prodaju i moći će se kupiti po cijeni od 140,00 kuna na sljedećim prodajnim mjestima: u sustavu Eventima, od 27.6., te potom na blagajni kina Sloboda u Luži i na dan koncerta na blagajni kina Slavica.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2