>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
09.02.2021
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.00sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
2622018_13_21_14_stolen_princess_hr_smanjeno500x712 bn
UKRADENA PRINCEZA 18.00sati

Ova prekrasna priča događa se u doba hrabrih vitezova, prelijepih princeza i borbi protiv čarobnjaka. Ruslan, lutajući umjetnik koji sanja da će postati vitez, upoznao je Milu i zaljubio se u nju; nije čak ni sumnjao da je ona kraljevska kći. Međutim, sreća ljubavnika nije trajala predugo. Chernomor, zli čarobnjak, pojavio se u čarobnom vrtlogu i ukrao Milu . Ruslan se upušta u potjeru za ukradenom princezom kako bi dokazao da je prava ljubav jača od magije.

BRAČNE NEVJERE 20.00sati

U Dublinu dva para (Jim i Danielle te Yvonne i Chris) na prvi pogled žive u savršenstvu svojih bračnih zajednica. Međutim, kada se Chrisovo ponašanje promijeni, Yvonne potraži utjehu u Jimovom naručju te se njih dvoje uskoro nađu u vanbračnoj aferi. Nakon što se otkrije tajna koja će im promijeniti živote, svo četvero bit će prisiljeni razmisliti o svojim životima, brakovima i međusobnom prijateljstvu… Može li išta od toga na kraju biti spašeno?

Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.





Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2