>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
12.02.2021
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.00sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
1622016_16_00_45_tumbledown500x719 2212021_13_28_32_dreambuilders_hr_zadnji500x719
TVORNICA SNOVA 18.00sati

Minnin se život preokrenuo naglavačke kada joj se u dom doselile tatina zaručnica Helena i njezina kći Jenny. Njezina je nova polusestra nepodnošljiva i Minna je radi toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svijet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima manipulirati. Ali miješanje u snove ljudi ima strašne posljedice i kad Minna jedne noći ode predaleko, Jenny se više ne može probuditi. Minna mora posljednji put ući u svijet snova kako bi se suočila s onima koje je sama stvorila i kako bi spasila Jenny i svoju novu obitelj.


PONOVNO LJUBAV 20.00 sati

Godinama nakon smrti muža koji je bio legendarni kompozitor, Hanna ne uspijeva prihvatiti svoj život bez njega. Pokušava se prilagoditi jednostavnoj svakodnevnici u maloj sredini, daleko od gradske vreve. U jednom trenutku odluči ispuniti prazninu pisanjem biografije supruga koji je tragično preminuo.

Istovremeno ideja pada na pamet i i nadobudnom piscu iz New Yorka. Iako ona inicijalno odbija bilo kakvu mogućnost suradnje, kroz vrijeme ipak uspijevaju pronaći zajednički jezik i spoznati kako će sljedeće poglavlje života napisati skupa.

Smiješna, topla i slatka romantična priča o pronalasku ljubavi na mjestu gdje je najmanje očekuješ.




Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2