>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
29.01.2021
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.00sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
23122020_13_22_31_norm_hr500x719 24122020_11_16_40_little_things_hr500x742
MEDO SA SJEVERA 2: KLJUČEVI KRALJEVSTVA 18.00sati

Daleko od svoga doma na Artiku, polarni medo Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u New Yorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm se nađe u nevolji u kojoj biva optužen za zločin koji nije počinio. Podršku pronalazi u prijateljima koji mu pomažu da skine ljagu sa svog imena i spasi svoje kraljevstvo.

MALE STVARI 20.00sati

Zamjenik šerifa okruga Kern, Joe Deacon (Washington) poslan je u Los Angeles zbog nečega što je trebalo biti brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umjesto toga, upliće se u potragu za ubojicom koji terorizira grad. Vodeći potragu, voditelj policijskog odjela u L.A. – u, Jim Baxter, je impresioniran Dekeovim instinktima policajaca pa ga angažira kao pomoć u istrazi.
No dok prate ubojicu, Baxter otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle ugroziti puno više od njegovog slučaja.

Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.




Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2