>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
27.12.2020
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.00sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
812021_13_54_20_marksman_hr500x719 wt500x760
PAZI SE ČAROBNJAKA 18.00sati

Animirana obiteljska avantura prati dječaka Terryja koji je zalutao u kraljevstvo Groovynham na koje je zli čarobnjak Grump bacio čaroliju mraka i osmijeh pretvorio u stvar prošlosti. Terry putuje Kraljevstvom u potrazi za čarolijom koja će pomoći da sretno vrati kući, a na putu susreće veliki broj neobičnih i prekrasnih bića…Animirana obiteljska avantura prati dječaka Terryja koji je zalutao u kraljevstvo Groovynham na koje je zli čarobnjak Grump bacio čaroliju mraka i osmijeh pretvorio u stvar prošlosti. Terry putuje Kraljevstvom u potrazi za čarolijom koja će pomoći da sretno vrati kući, a na putu susreće veliki broj neobičnih i prekrasnih bića…

ZAŠTITNIK 20.00sati

Uz granicu Amerike i Meksika u Arizoni, Jim Hanson (Liam Neeson) rančer i veteran Vijetnamskog rata živi teško. Žena mu je nedavno preminula od raka, a ranč financijski stoji vrlo loše i banka mu prijeti oduzimanjem. Život mu se naglo mijenja nakon susreta s ilegalnim imigrantima, majkom i sinom, koji prelaze granicu Amerike i Meksika preko njegovog zemljišta. Rosa (Tereza Ruis) sa sinom Miguelom (Jacob Perez) i „vodičem“ koji ih vodi preko granice bježe od brutalnog meksičkog narko kartela. Nakon krvavog obračuna majka pogiba, a Jim postaje branitelj maloljetnog dječaka koji je prestravljen s razvojem događaja. Dvojac je u stalnoj pogibelji jer im je kartel, ali i potkupljena policija za petama. U bijegu dvojac razvija poseban odnos koji se mijenja od straha i prezira do razumijevanja i suosjećanja. Na kraju Jim preuzima svoju ulogu herojskog zaštitnika koji će napraviti sve u svojoj moći da zaštiti Miguela.

Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.




Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2