>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
06.01.2021
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00  i 20.15sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
2582020_9_07_35_lassie500x719 bm500x760
LASSIE SE VRAĆA KUĆI 18.00sati

Najpoznatiji pas u povijesti filma, Lassie, se vraća na filmska platna. Prekrasna priča o nerazdvojnom prijateljstvu između dječaka i njegovog škotskog ovčara Lassiea temeljena je na svjetski poznatom romanu engleskog pisca Erica Knighta.


Dječak Florian se nikako ne može pomiriti s razdvajanjem od svog četveronožnog prijatelja nakon što se njegova obitelj seli u novi stan. Niti dječak niti pas se ne mogu pomiriti s takvom situacijom i rade sve što je u njihovoj mogućnosti da ponovo budu zajedno. Obiteljsku avanturu režirao je Hanno Olderdissen, a producent je Henning Ferber.

Dvanaestogodišnji Florian i Lassie su najbolji i nerazdvojni prijatelji. Žive sretno sa svojom obitelji u idiličnom gradiću na jugu Njemačke. Kada Florianov otac ostaje bez posla cijela obitelj se mora preseliti u manji stan, u kojem nije dozvoljeno držanje pasa. Florian je u depresiji jer se mora rastati od svog najboljeg prijatelja.

Lassie je udomljena od strane grofa von Sprengela koji sa svojom 12 godišnjom unukom Priscillom putuje Sjevernim morem. Lassie koristi prvu priliku za bijeg i upušta se u dugo i avanturističko putovanje kroz Njemačku kako bi se vratila Florianu.


Richard Linklater : PRIJE PONOĆI  20.15 sati

Nakon što su se osamnaest godina ranije susreli u vlaku i jedan dan proveli u Beču, te nakon njihova ponovnog susreta i cjelodnevnog druženja na ulicama Pariza prije devet godina, pisac Jesse i ekologinja Céline sad su nevjenčani supružnici i roditelji blizanki Elle i Nine. Oboje su u četrdesetim godinama, borave u Grčkoj na imanju zajedničkog prijatelja, pisca Patricka, a Jesse iz prethodnog braka ima 14-godišnjeg sina Hanka. Jesse je o svojoj vezi sa Céline napisao bestseler-knjigu, a kad Hank avionom otputuje u Chicago kod majke, otac mu se posveti pisanju nove knjige. Vozeći se sa Céline i blizankama automobilom kroz prirodu, Jesseja počne mučiti savjest zbog slanja Hanka u Ameriku, te oni odluče uskoro otputovati iz Grčke. Nakon što im domaćini u društvu prijatelja prirede oproštajnu večeru, Jesse i Céline sutradan krenu u šetnju do obližnjeg gradića.

Zaključno poglavlje trilogije suscenarista i redatelja Richarda Linklatera o modernoj romansi dviju međusobno skladnih osoba koja se razvija nepuna dva desetljeća


Pravila za drive in kino:



U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr

.




Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2