>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
13.12.2020
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.00 sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
2592017_16_09_02_greatest_showman_hr_novi_teaser500x719 p500x760
POLAR EXPRESS 18.00sati
Nakon filma "Forrest Gump" i izvrsne pustolovne drame "Brodolom života", animirana obiteljska pustolovna fantazija "Polar Express", nominirana za tri Oscara, treći je zajednički projekt slavnih oskarovaca Toma Hanksa (Turner i Hooch, Joe protiv vulkana, Vatromet taština, Romansa u Seattleu, Philadelphia, Apollo 13) i redatelja Roberta Zemeckisa (Lov na Zeleni dijamant, trilogija Povratak u budućnost). Riječ je o izvrsnoj, uzbudljivoj i vrlo dirljivoj ekranizaciji istoimene slikovnice Chrisa Van Allsburga, dostupne i u hrvatskom prijevodu.

Na Badnju večer jedan dječak (glas Toma Hanksa), odvažan klinac na rubu puberteta, počinje sumnjati u postojanje Djeda Mraza. Premda ga otac (također Tom Hanks), majka (glas Leslie Zemeckis) i mlađa sestrica (također Leslie Zemeckis) uvjeravaju da Djed Mraz uistinu postoji, dječak zaključi da darove za svu djecu svijeta nije moguće smjestiti u jednu vreću, kao i da nije izvedivo cijeli svijet obići tijekom samo jedne noći.

Dok vani pršti snijeg, točno pet minuta prije ponoći pred njegovom se kućom zaustavi starinski vlak, a simpatični ga kondukter (Tom Hanks) pozove da s ostalom djecom krene na put prema Sjevernom polu, gdje će, ako iskreno vjeruje, upoznati pravog Djeda Mraza. Isprva nesiguran što učiniti, dječak naposljetku pristane ukrcati se i krenuti na put prema sjeveru, ne sluteći da je pred njim najuzbudljivija noć u životu. A na nezaboravnom će mu putovanju društvo praviti njegov povučeni i plahi vršnjak (glas Petera Scolarija), osjećajna no nesigurna tamnoputa djevojčica (glas None M. Gaye), brbljavi i bučni klinac sveznalica (Eddie Deezen), ekscentrični no dobrodušni skitnica (Tom Hanks), ali i sva ona djeca koja još jednom, prije no što počnu sazrijevati, žele osjetiti duh Božića...

Riječ je o prvom filmu u potpunosti realiziranom zahtjevnom inovativnom tehnikom naknadne animacije prethodno snimljenih glumljenih scena, koja je korištena pri stvaranju lika Golluma u glasovitoj trilogiji "Gospodar prstenova". Raspoloženi Tom Hanks uvjerljivo glasovno interpretira čak šest različitih likova, a Robert Zemeckis se, nakon nekadašnjeg hita "Tko je smjestio Zecu Rogeru", još jednom potvrđuje kao vrlo darovit filmaš sklon eksperimentu.

Ostale glasove u filmu posuđuju glumica i pjevačica N. M. Gaye (The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, Fatalna nesreća), P. Scolari (That Thing You Do!, serije Od Zemlje do Mjeseca, Dodir anđela) i E. Deezen (Briljantin, 1941.: Luda invazija na Kaliforniju, Ratne igre). Filmsku fotografiju potpisuje Don Burgess (Kako preživjeti Božić, Nije zlato sve što sja), a glazbu Alan Silvestri (Predator 1 i 2, Bezdan, Nevjestin otac, Odbrojavanje, Magija, Mumija 2, Noć u muzeju).


NAJVEĆI SHOWMAN 20.00sati
Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru koji je živio u 19. stoljeću, političaru, showmanu i biznismenu koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus” a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Jackmanu će se pridružiti i Zac Efron, Zendaya te Michelle Williams.


Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.

Svi posjetitelji koji će morati izaći iz automobila prije, tijekom ili poslije projekcije moraju imati zaštitnu masku.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2