>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
14.12.2020
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 19.00sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu

Elia Kazan : NA DOKOVIMA NEW YORKA

Robusni Terry Malloy nekad je bio perspektivan boksač, ali mu je karijera propala nakon što je s korumpiranim bratom Charleyem pristao na suradnju s vođom sindikata Johnnyjem Friendlyjem, čovjekom povezanim s mafijom. Sad Terry radi kao lučki radnik na njujorškim dokovima, dok je Charley završio pravni fakultet te kao korupciji sklon odvjetnik još uvijek surađuje s Friendlyjem. Nakon što postane svjedokom ubojstva jednog svog kolege koji je svjedočio pred istražnom komisijom, Terry unatoč grižnji savjesti isprva o svemu odluči šutjeti. No kad ubrzo upozna pokojnikovu privlačnu sestru Edie Doyle, te kad se počne zbližavati s ocem Barryjem, angažiranim katoličkim svećenikom koji želi utjecati na stanje u luci, Terry će promijeniti svoju odluku. Ali sve će se dodatno zakomplicirati kad Barryja premlate Friendleyevi ljudi.

Temeljena na istinitim događajima, krimi-melodrama Elie Kazana impresivno je ostvarenje godine 1955. od 12 nominacija za Oscara ovjenčano s njih osam, uključujući one za najbolji film, režiju, scenarij te glavnu mušku i sporednu žensku ulogu.



Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2