>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
11.12.2020
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.00 sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
1392019_16_17_54_arctic_justice_smanjeno500x741 s1
POLARNA AVANTURA / sinkr  18.00sati
Arktička lisica Swifty radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vrijedan uloge, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Ottom Von Walrus, koji ima mehaničke noge i zapovijeda lojalnoj vojsci neobično uljudnih sljedbenika. Swifty uskoro otkriva da Von Walrusov planira otopiti polarne ledene kape i poplaviti svijet kako bi njime zavladao. Swifty se pretvara u pravoj junaka te će uz pomoć svojih prijatelja spasiti svijet od Walrusa.


NEOBIČNI ŽIVOTI 20.00sati

Od redatelja velikog francuskog hita „Nedodirljivi“ kojeg je u domaćim kinima pogledalo preko 50 tisuća ljudi stiže nam novi filmski dragulj prikazan izvan konkurencije na filmskom festivalu u Cannesu – „Neobični životi“! Radnja filma fokusirana je na probleme modernog društva u čijem se srcu ponovno nalazi praktički kompletan svijet: socijalni radnici, volonteri i profesionalci u zdravstvu svim snagama pokušavaju se brinuti o tinejdžerima koji imaju problema s autizmom. Po običaju, dvojica redatelja u filmu svu svoju snagu usmjeravaju na ljubav prema čovječanstvu, na njihovo vjerovanje u život društva te pogotovo na humor kao prvu i posljednju crtu obrane međuljudskih odnosa.

Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.

Svi posjetitelji koji će morati izaći iz automobila prije, tijekom ili poslije projekcije moraju imati zaštitnu masku.




Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2