>
Projekcija filma ''Zemljani'' Shauma Monsona
Datum od:
27.11.2020
Saloča od zrcala 18.00sati
Projekcija filma ''Zemljani'' Shauma Monsona
Projekcija veoma kvalitetnog i edukativnog filma "Zemljani" Shauma Monsona održat će se u petak, 27. studenoga 2020. s početkom u 18 sati u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad. Ovo događanje organizirano je u suradnji Udruge Crveni tepih i Dubrovačkih knjižnica.

Izvrsni film redatelja Shauma Monsona dojmljivim dokumentarnim prizorima pokazuje destruktivni, suicidalni trend civilizacije u kojoj živimo. Govori kako je nužno već danas promijeniti takozvani "naš način života", definiran konzumerizmom koji razara i iscrpljuje ograničene resurse planeta i opasno remeti njegovu prirodnu ravnotežu.

Film pokazuje važnost skladnog ljudskog suodnosa sa svim živim bićima na Zemlji (koja ljudsku rasu egzistencijalno ne ugrožavaju) jer ovaj planet će još dugo biti i njihov i čovjekov jedini dom u Univerzumu (ili Multiverzumu). Ako ljudska vrsta preživi.

Zbog pridržavanja svih epidemioloških mjera i preporuka, u skladu s tim i ograničenog broja posjetitelja, dolazak na video projekciju potrebno je najaviti mailom na [email protected] ili na broj telefona 441-986.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2