>
TRADICIONALNI DANI BAKALARA
Datum od:
20.12.2019
Datum do:
24.12.2019
RIBLJA DELICIJA U DUBROVAČKIM RESTORANIMA
TRADICIONALNI DANI BAKALARA
Turistička zajednica grada Dubrovnika tradicionalno organizira, u suradnji s dubrovačkim restoranima, „Dane bakalara" kao dio bogatog programa ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala.
Jedna od ukusnih tradicionalnih delicija koja se uz prikle i suhe smokve može pronaći na većini dubrovačkih trpeza u vrijeme zimskih mjeseci, a posebno na Badnjak, je svakako bakalar spravljen na više načina.
Bakalar pripremljen na tradicionalni način možete probati u idućim restoranima: Restoran Gradska kavana Arsenal, Bistro 49, Restoran Glorijet, Restaurant Café Royal – The Pucić Palace Hotel, Restoran Mezzanave, Orsan, Pantarul, Konoba Pupo, Rhea Silvia Wine & Tapas bar, Restoran Sesame i Sunset Beach Trattoria.
U ponudi dubrovačkih restorana od 20.-24. prosinca moći ćete kušati pravi tradiocionalno spravljen bakalar, dio dubrovačke gastronomske baštine, pripremljen po tradicionalnom receptu, na bijelo ili crveno, ili na nešto drugačije načine, kao što su gusta krem juha od bakalara, pašteta ili pasta od bakalara.

Uživajte ove blagdane u nezabilaznoj gastro poslastici u jednom od ponuđenih restorana!

Na sljedećoj poveznici možete naći brošuru u kojoj se nalaze restorani i njihovi meniji:
BROŠURA DANI BAKALARA 2019

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2