>
Good Food Festival 2019.
Datum od:
14.10.2019
Datum do:
20.10.2019
GOOD FOOD FESTIVAL 2019.
Good Food Festival 2019.
letak_good_food_2019_a letak_good_food_2019 program_web program_en_web slike_1 slike_2 slike_3 slike_4 slike_5 slike_6 slike_7
Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine organizira Good Food Festival-
gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane koja će se odvijati od 14. do 20.listopada 2019. i obuhvaćati brojne događaje. Ovogodišnje, šesto izdanje Festivala sadržiraznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina.
Tijekom trajanja Festivala organizirane su razne radionice poput radionica pripremanjadubrovačkih slastica te jela tradicionalne hrvatske kuhinje, ali i radionica food stylinga i fotografije hrane. Središnji događaj Festivala za sve posjetitelje bit će večera s celebrity chefom, koja se osim gurmanski, savršeno nadopunjuje glazbenom pratnjom.
Ovogodišnji Good Food Festival u svom bogatom programu sadrži zanimljive prezentacije, radionice, predavanja, gastro ture, tematske večere te tradicionalni Sajam zdrave hrane na Pilama.
Vrhunac Good Food Festivala je poznata Dubrovačka trpeza duž cijelog Straduna na kojoj ćese predstaviti brojni dubrovački hoteli i restorani, slastičari i ugostitelji, prezentirajući svoje znanje i umijeće. Uz Dubrovačku trpezu ove godine humanitarnu namjenu ima i bogati, raznovrsni brunch koji organizira hotel Rixos Libertas Dubrovnik.
Vjerujemo da će ovogodišnji Good Food Festival okupiti brojne zaljubljenike u originalna,tradicionalna, ali i moderna jela, te oduševiti svakog posjetitelja, baš kao i prethodnih pet.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2