>
Proljetni gurmanski tjedan
Datum od:
08.04.2019
Datum do:
14.04.2019
8. - 14. travanj 2019.
Proljetni gurmanski tjedan
GASTRO MANIFESTACIJA U DUBROVAČKIM RESTORANIMA
Uz vedre proljetne dane, bliži se i Proljetni gurmanski tjedan – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja, a rezervirana za uživanje u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima u trajanju od 8. do 14.travnja.
Samo neki od raznoraznih specijaliteta inspiriranih svježim proljetnim namirnicama su rižoto od šparoga i tartufa s hrskavom pancetom, krem juha od mladog luka i korabe, orzoto od šparoga i kozica, carpaccio hladno dimljene tune i sabljarke na posteljici od pržene rikule, vlasca i mladog luka s emulzijom od pistacija i pestom od agruma, salata od šparoga na domaći način s tvrdo kuhanim jajima i još mnoga druga jela osmišljena i kreirana za ovogodišnje gurmansko iskustvo.
U ovoj gastro manifestaciji sudjeluju 22 ugostiteljska objekta Restoran Banje Beach, Bistro 49, Cantina Mexicana Chihuahua, Restoran Steakhouse Domino, Gusta Me, Restoran Porat – Hilton Imperial Dubrovnik, Restoran Horizont, Restoran Kazbek, Klarisa, Bistro LAJK, Restoran More – Hotel More, Restoran Orka, Orsan, Cafe Royal – The Pucić Palace, Konoba Pupo, Sunset Beach Trattoria, Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Stara Loza, Restoran Tramuntana, Taj Mahal – Stari Grad i Taj Mahal – Hotel Lero.
Za više informacija posjetite https://bit.ly/2TSct8Q
BROŠURA
MENIJI

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2