>
Dubrovnik Craft Beer Festival
Datum od:
09.06.2017
Datum do:
10.06.2017
17.00 h - 1.00 h, Autokamp Solitudo
Dubrovnik Craft Beer Festival
Pozivamo sve ljubitelje vrhunskog zanatskog piva i one koji to žele postati na prvi DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL koji se održava od 09. – 10. lipnja 2017. godine od 17:00 do 01:00 sat, u kampu Solitudo; ex. Divinae Folie, Babin kuk.

Na jednom mjestu kušajte više od 30 vrsta točenih zanatskih piva od 12 domaćih micro pivovara. Bogatstvo ovakvog festivala je mogućnost upoznavanja vlasnika micro pivovare i kuhara pivara te iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Cilj Dubrovnik Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Dubrovnika s kvalitetom zanatskog piva.

Hrvatska trenutno živi craft beer revoluciju, revoluciju u kojoj je do sada rođeno više od 20 micro pivovara. Svaka mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu.

Od iznimne je važnosti podržati male hrvatske obrtnike, micro pivovare. Oni s jedne strane stvaraju dodanu vrijednost hrvatskom gospodarstvu generirajući nova radna mjesta te promoviraju samozapošljavanje. S druge strane, zanatsko pivo je proizvod dodane vrijednosti koji obogaćuje hrvatsku gastro i turističku ponudu čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima.

Festival se održava uz potporu vodeće hrvatske turističke kompanije Valamar Rivijere i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Festival će uz rezidencijalnog DJ-a biti popraćen izvrsnim koncertima:

9.6.2017. – 20:30 – Jinx

10.6.2017. – 20:30 – Psihomodo Pop

Ulaz na festival i koncerte je besplatan.

Dođite na prvi DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL te uz vrhunska piva i gastronomski kutak uživajte u odličnim koncertima. Vidimo se na DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVALU!

„Budi dio hrvatske craft beer revolucije“

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2