>
Besplatno tematsko vođenje Gradom "Đir s Marinom Držićem"
Datum od:
04.11.2017
10.00 h, Orlandov stup
Besplatno tematsko vođenje Gradom
U obljetničkoj godini Dom Marina Držića za sugrađane nastavlja s besplatnim tematskim vođenjem Gradom koji se održava pod nazivom "Đir s Marinom Držićem". Radi se o programu uz koji sugrađane vodi licencirana vodička Marina Missoni Barišić tijekom kojeg se obilaze mjesta povezana s likom i djelom Marina Držića, a na kraju vođenja posjećuje se i Dom Marina Držića.

Prvo tematsko vođenje je u ovu subotu, u 10 sati a okupljanje i početak tematske ture je pokraj Orlandovog stupa, a završetak u Domu Marina Držića. Sljedeći termini su u 9. studenoga u 17 sati, 11. studenoga u 10 sati, 16. studenoga u 17 sati i 18. studenoga u 10 sati.

"U 2017. godini Dom Marina Držića nizom raznovrsnih programa obilježava 450 godina smrti našeg najvećeg hrvatskog komediografa Marina Držića (1567. - 2017.) kojima želimo ukazati na činjenicu kako je to jedinstvena prilika kako bi se u potpunosti ispunila vizija i misija ove ustanove u kulturi Grada Dubrovnika te omogućilo svakom posjetitelju što bolji uvid u živopisnu biografiju hrvatskog književnika Marina Držića i predočio život renesansnog Dubrovnika." - piše u obavijesti Doma Marina Držića.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na jedan od ponuđenih termina na e-mail [email protected] .

Broj mjesta je ograničen - 15 sudionika po vođenju.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2