>
Studio Smijeh vraća se u Dubrovnik sa najboljim Stand up forama
Datum od:
25.07.2017
21.00 h, Klub Lazareti
Studio Smijeh vraća se u Dubrovnik sa najboljim Stand up forama
STUDIO SMIJEHA VRAĆA SE U DUBROVNIK SA NAJBOLJIM STAND UP FORAMA

Studio Smijeha vraća se u najljepši grad u Hrvatskoj kako bi sa svojom stalnom postavom nasmijao dubrovačku publiku i to u utorak 25.07. u 21 h u Klubu Lazareti.

Svoje best of fore nove sezone predstavit će vam: Tomislav Primorac, Tihomir Paravina, Marina Orsag i Tin Sedlar

Tomislav Primorac, polovni Dalmatinac iz Splita. Bavi se glazbom i crtanjem i radi kao profesor fizikeKako mu je uspjelo u kratkom vremenu postati rezidentom Studija Smijeha saznajte već u utorak.

Tihomir Paravina zanimljivog nadimka Psihomir poseban je po tome što kako sam kaže, 'Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik' i 'Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa'. Osim smijeha možda izvede i koju glazbenu točku!

Marina Orsag je najbolja Hrvatska komičarka te osnivačica prvog hrvatskog i regionalnog stand up comedy kluba.
U dvanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

Tin Sedlar posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka", boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne kluboveDa je žensko, zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. S obzirom da se ipak rodio kao muško, zove se Tin i nosi štikle. Voli glumiti u predstavama za djecu jer je i sam dijete – unutra i izvana. Stand up ga opušta i ostvaruje mu rijetke želje da nekome govori s visoka.

Nadamo se da će dubrovačka publika i ovoga puta u velikom broju podržati ovu fantastičnu četvorku i uživati u smijehu do suza punih sat i pol.

Vidimo se u Lazaretima u utorak 25.07. u 21 h.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2