>
Jadranske igre
Datum od:
03.07.2017
19.30 h, Zaton Veliki na rivi
Jadranske igre
Popularne ljetne igre City Games, kojih se mnogi još sjećaju pod nekadašnjim nazivom Jadranske igre, ponovno stižu u Zaton i to 3. srpnja.

"Dolazak u dubrovački kraj je uvijek poseban, jer znamo da nas čeka odlična atmosfera i natjecatelji spremni na zabavu, ali i dokazivanje, što onda garantira pravi spektakl za publiku. U Zatonu je jednostavno uvijek baš onako kako treba biti," izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk.

Igrače i ovaj put očekuje nadmetanje u modernim inačicama tradicionalnih igara poput spašavanja turistkinje, letećeg vaterpola i vodene košarke. Najbolji među njima nastavit će svoj put prema hrvatskom finalu u Viru. Ne propustite stoga ovu priliku, dođite podržati svoje favorite!

Natjecanje na rivi u Zatonu s početkom u 19:30 sati organiziraju Turistička zajednica grada Dubrovnika i agencija Adria events iz Rijeke, a ulaz za sve posjetitelje i navijače je besplatan.

Nakon Zatona, City Games karavana nastavlja svoj put prema Tivtu, u kojem 6. srpnja otvara crnogorski dio turneje.

Kao i svake godine do sad, City Games nude obilje pozitivne energije, adrenalina i zabave te priliku za druženje svim generacijama. Osmišljene da kroz zabavu i sport približe hrvatsko kulturno bogatstvo domaćim i inozemnim posjetiteljima, prerasle su u ozbiljan međunarodni projekt s ciljem povezivanja gradova i zemalja sudionica. U brojkama je to 12 zemalja, 2000 natjecatelja, 70 000 posjetitelja te 10 milijuna gledatelja putem TV ekrana.

Za više informacija posjetite službenu stranicu www.city-games.com.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2